Azure Andalusië

Verhuur appartementen in Spanje

Welkom bij AZURE ANDALUSIE, verhuur van moderne vakantie appartementen in Nerja.
Wij nodigen u graag uit om te komen genieten in een ontspannen en schilderachtige omgeving.

Voorwaarden

HUURVOORWAARDEN AZURE-ANDALUSIE

 

inchecken en uitchecken:
Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur ́s middags.
Uitchecken is mogelijk tot 11:00 uur ́s ochtends.
Waar mogelijk zal AZURE-ANDALUSIE kosteloos flexibele in- en uitchecktijden hanteren in geval van vroege aankomst of laat vertrek.

Roken en huisdieren:
Roken in de appartementen is niet toegestaan. Huisdieren zijn toegestaan op medisch advies

Borgsom:
Het betalen van een borgsom (€150) is verplicht. De borgsom dient contant te worden voldaan . Als er geen schade (of vermissing) is geconstateerd aan de woning, inboedel en het linnen. Zal waar mogelijk de borgsom contant bij de uitcheck worden terug gegeven. Indien niet mogelijk zal de borg binnen 3 werkdagen op het door u opgegeven rekeningnummer worden terug gestort

Betaling:
Na bevestiging van uw reservering ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een boekingsbevestiging. U wordt verzocht de totale kosten in 2 termijnen te voldoen.

Een eerste betaling (50%) dient binnen 14 dagen vanaf de datum vermeldt op de boekingsbevestiging te worden betaald.
Het restant (50%) dient uiterlijk binnen 6 weken voor uw aankomst aan ons te zijn voldaan. Is de boeking binnen 6 weken voor aankomst. Gedaan. Dient de gehele betaling te worden voldaan. Onder de totale huurprijs voor het verblijf wordt verstaan:

 

  • de huursom van het appartement
  • het keuken-, bed- en badlinnen
  • de eindschoonmaak
  • (normaal) verbruik van water- en elektriciteit
  • wifi

Bij niet tijdige betaling van uw reservering behouden wij ons het recht voor de reservering te annuleren.

Overwinteren tussen1 november en 31 maart:

In sommige appartementen wordt een gaskachel neergezet. U dienst zelf zorg te dragen voor de gasfles

Annulering:
Annuleren is mogelijk. U kunt kosteloos annuleren als u meer dan 2 maanden voor aankomst annuleert. Bij annulering tussen 2 maanden en 4 weken voor aankomst bent u 50% van de totale huurprijs verschuldigd. Bij annulering binnen 4 weken voor aankomst bent u de totale huurprijs verschuldigd. Eerder vertrek uit uw appartement geeft geen recht op (gedeeltelijke) teruggaaf van de huursom. Bij annulering van uw reservering wordt €25 administratiekosten in rekening gebracht.

Maximale bezetting:
Onze appartementen zijn gecontroleerd en goedgekeurd voor het maximale aantal gasten zoals vermeldt bij de omschrijving van het appartement. Om een boete, het niet verzekerd zijn bij calamiteiten en het kwijtraken van onze licentie te voorkomen zullen wij bij overschrijding van het maximale toegestane aantal personen helaas genoodzaakt zijn de extra personen de toegang tot het appartement te ontzeggen.

Schoonmaakservice:
Het appartement wordt bij aankomst schoon aan u opgeleverd. Tijdens uw verblijf zal het niet worden schoongemaakt. Wanneer u 8 nachten of meer in het appartement wordt het bedlinnen verschoond (geldt niet voor winterseizoen).

Parkeren:
u kunt voor de deur parkeren of in de buurt dit is gratis. Of op de gemeente parkeerplaatsen waar u 1€ betaald. .

Gemeenschappelijk zwembad:
Bij sommige appartementen is een gemeenschappelijk zwembad waar u gebruik van kunt maken. Gebruik van zwembad is op eigen risico

Reis- en annuleringsverzekering:
Wij raden al onze gasten aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten in geval van calamiteiten.

Uitchecken:
U wordt op de dag van uitcheck persoonlijk gedag gezegd. Wanneer u vroeg vertrekt zullen wij u de dag ervoor gedag komen zeggen. Het is niet noodzakelijk de bedden af te halen, handdoeken te wassen of het appartement schoon te maken. Wij verzoeken u echter vriendelijk de keuken leeg op te leveren (geen afval, etenswaren of dranken achterlaten in keukenkastjes en/of koelkast, geen vuilniszakken met afval). In de directe omgeving van het appartement vindt u containers waar u uw afval kunt deponeren. .

Aansprakelijkheid:
Azure-Andalusie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ongelukken, verwondingen of ziektes die zich voordoen tijdens uw verblijf in of rondom het appartement. Azure-Andalusie is tevens niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het kwijtraken van persoonlijke bezittingen of kostbaarheden.

  

 

Page rendered in 0.0379 seconds.